Praktiske opplysninger
 
Visning:
For visning, ta kontakt på tlf. 91 88 06 10, salg@bjorntjernlia.no, Eiendomsmegler 1 Ringerike eller send en forespørsel.

Veibeskrivelse
Kjør E16 fra Sandvika mot Hønefoss. 25 km etter Hønefoss tar du til venstre mot Vikerfjell. Kjør over Ådalselven og følg skilt til venstre mot Vikerfjell Syd / Bjørntjernlia.  Fortsett 800 m og følg skilt til høyre mot Vikerfjell Syd / Bjørntjernlia. Området ligger ved enden av veien, 9,2 km fra fylkesvei 172.

Kjøp av hytte
Når du har kjøpt hyttetomt, står du fritt til selv å velge hytteleverandør.

 

 

Megler
Budrunder og kontraktsinngåelse går gjennom meglerfirmaet Eiendomsmegler 1 Ringerike.Eiendomsmegler 1 Ringerike
v/ Kenneth Simonsen
Tlf.: 32 10 98 16
Mobil: 977 04 378
Web: www.eiendomsmegler1.no
 
Bilder fra Vikerfjell

Alle bilder på disse websider, som er merket med Nils Vikers navn, er med tillatelse hentet fra boken ”Vassfaret, Vikerfjell, Vidalen” (ISBN 82-458-0477-0), som utgis på Orion Forlag AS. Det er en vakker bok som inspirerer til en tur på Vikerfjell. Noen av bildene er beskåret i forhold til slik de vises i boken. Forfatteren gikk bort for noen år tilbake. Denne boken vil tomtekjøper motta fra selger.
 

Grunneier og selger
Asle Oppen er gårdbruker ved Hønefoss. Det er deler av hans utmark i Vikerfjellområdet som har fått navnet Bjørntjernlia Hytteområde. Han er daglig leder i selskapet Opvin AS som er ansvarlig for prosjektet.
For ytterligere informasjon om Bjørntjernlia og Vikerfjell kontakt Asle Oppen på tlf. 91 88 06 10 eller salg@bjorntjernlia.no.
 
 

Småkuppert og innbydende ligger Vikerfjell foran dine føtter.